(:

Idag skolan som vanligt, sen gick till stan och träffade sööta Elin och Ella. Imorgon har jag sovmorgon till halv 10, men kommer till skolan vid halv 9. Men då blir det juh att plugga. Sen imorgon ska ska man också vara med underbara Elin! Det har jag längtat efter, haha. Ååh, vad kul vi ska ha, men det blir vella ett blogg, imorgon med. Ska börja videoblogga nu, så det kanske blir lite roligt. Nu måste jag gå, ni får ha det så bra, kramar

fyy ;O

NÅGON
alla säger att du inte är wannabie,men herrejisses..
du tar ju massa egobilder HELA TIDEN.o dessutom ..jag känner dig men jag kommer ALDRIG erkänna vem jag är.men du snackar ju shit om hon elin fohlin hela tin! det är såå taskigt o så snakkar du skit om massa andra av dina kåmpisar.
så lägg ner för alla vet om vilka som du snakkar skit om o inte .det spelar inge roll vad du säger eller svarar för jag e ett vittne o du har ingen alls respekt för dina kompisar!

SVAR
Men snälla du, jag har ingen aning om vem du är, men du känner iallafall inte mig. För du vet inte hur mycket mina riktiga kompisar betyder för mig. Du är iallafall INTE min kompis. Jag kankse vet vem du är, men normalt. Förlåt mig, men seriöst alla har väl snackat skit om någon. Ojj, vad många ego-bilder jag tar, verkligen. Vilken espekt du har då! ;O

äntligen fredag!(:

Idag skola. Hade matteprov på morgonen, det gick ganska bra för mig, faktiskt eller inte. Hade också orientering i Ryd, jag var med Johanna. Vi sprang på 34minuter. Inte så dåligt, för att vara oss, haha. Sen inte så mycket roligt, mera. Men jag & bästavännen Fredrika gick till stan. Hon hade något med donken, så vi fick en gratis glass. Sen gick vi runt lite, sen till donken igen. Där träffade man Elin, Julia, Josefin, Hedvig, & Linnéa. Sen kom Kristina också. Men sen gick alla förutom, jag Fredrika, Julia & Kristina. Vi gick till h&m, där hade vi superkul. Vi gick runt och flummade, bilder kommer. Men nu sitter man här, och ska äta. Men vi ses, puss heej! Kram

onsdag 23/9 2009

Idag hade man sovmorgon till 5 över halv 10. (skönt) Har sovmorgon till 5 i halv 10 imorgon också, det fick vi veta idag, på idrotten. För han Björn (lärare) skulle ha några andra. Men det är ett problem, JAG KOMMER IN VANLIG TID ÄNDÅ!!;o Men tillbaka till idag. Började med SO, inte så tråkigt ändå. Sen lunch, sen idrott, det var en kort dag också. För sen skulle vi till sagateatern, för vi skulle kolla på någon teater. Den var långtråkig, men ändå skita rolig, för han som spelade gjorde massa roliga saker. Sen gick jag, Johanna & Julia tillbaka till skolan för vi skulle hämta saker, som smarta jag glömde. Sen till stan och träffade underbaraste Elin, Ella & Linnea. Dejvid var också där, men han stack sen. Vi möttes på h&m, gick sen till donken, & flummade lite, & hade inget liv. Bilder kommer, dom förklarar mera än tusen ord, x)). Nu sitter man här och har precis tränat, och duschat klart.


kolla gubben i bakrunden & ignorera mig, x))

lilla jag & linnea som inte gillar kort, x))

vi tjockade oss på klubbor, såklart,^


men jag sert juh glad ut,x)) vi drogade massa socker^

cepe bild påmig ;O det var Eliin som skickade bilder, & jag tog alla ofc, så den här får också komma med(:

sööta Elin, men vi hade kuul tyyp, ^

hahaha, jaa^

dom bästa! ;O

vi är bäst^ det fick bli sista bilden för idag, x))


Ha det bästa, alla gullia bloggläsare!!^ Kram din


discot^

Igår var det fredag, disco dagen & fotografering. Urschh, jag blev HÄMSK på bilden! Men det var bara att glöma det för sen skulle man hem till älsklingen Johanna. Vi fixade oss till kvällen, sen kom vi ganske tidigt dit, sötnosen Fredrika hängde med oss, så vvi åkte in tillsammans. Johanna & jag hade köpt 9 hustler, 2 till mig, 4 till Johanna & 3 till Julia. Så när vi kom dit hade tyyp inga kommit. Orkar inte erätta allt om detalj, men det var det roligaste discot på folkunga! Sen åkte jag hem till underbarlingen Johanna. Vi satt uppe till kanske 1 för hon skulle ha tennis på morgonen. Men vi satt uppe och nördade farmville tills dess. Följde med henne till tennisen på morgonen (12). Sen ner till stan, och träffade Julia, sen skulle Johanna åka till sitt sommarställe, så jag gick med Julia. Sen träffade vi Marcus. Vi gick runt lite. Men nu har man kommit hem och har nördat farmville, och suttit vid datorn.


Blir nog hemmadag idag. ;S Men vi ses alla roliga bloggläsare! kram

dagen(:I

Idag kom inte Julia eller Livia till skolan, igen. Ååh, vad jag saknar dom! Men man får vella hoppas att dom kommer snart. Annars idag var det helt vanlig dag. Jag skulle gå till bussen efter skolan, då möter man John där, utanför engelska. Vi går till den andra busshållaplatsen. Då ser jag någon som ser ut som Alva, jag tyyp skriker, "Alva" några gånger, och det var hon. Så vi tre gick ner till busshållsplatsen. Då tänkte vi att vi tart den bussen som kommer om 6minuter, men då kommer det en annan buss. Men då var det en skita sur busschaufför, som bara tyyp "fan" innan han öppnade dörrarna, sen han bara tyyp "orkar inte ungjävlarna gå... så vi stod kvar där, för vi trodde att vi inte fick åka med, men sen bara skrek han, men gå pådå! haha. Det var lite kul. Men nu har jag precis gjort klar läxorna, så nu bli det vella tv.

DAGENS OUTFIT!(:

svarta tights- syrran
svart linne- GinaTricot
svart mysig tjocktröja (monster)- syrran
haha, väldigt mycket syrrans & mycket svart, men det får alla stå ut med, jag ska bara säga, jag är inte emo, ;D


Ha det bäst, puss&kram

lilla jävel ;O

Att du bara kan? ,Kan du inte bara försöka förstöra någon annas liv istället för mitt? Lilla ungjävel. Snart kör jag upp en pinne i röven på dig?!  "Heejsan, jag heter *piiip* jag är tjock, men jag får ändå uppmärksamhet. Jag är cool, för jag "vågar" (noot) slå ner folk. Jag har massa tjejer, jag tycker det är fegt att inte stula med mig. ;O "
Ingen gillar dig det är bara att förstå, alla är såå sjukt trötta på dig, så sluta?! Nu har jag sagt, det som är sant, så heejdå med dig.

kjam

heejsan(:

Idag skola, fast Julia & Livia var inte där!;O Stackars dom, Julia är sjuk, men Livia har fått tyyp en nerv eller nåt i ryggen så hon ska ha rullstol. ;S Asså jag säger, stackarn. Men hoppas dom kommer tillbaka imorgon. Men annars har det varit en ganska seg dag idag. Nu ska jag träna, så vi ses lite senare bloggen.(:
Puss&Kram


kvällsblogg(:

Idag blev det ändå lita att göra, jag har pluggat, engelska & tyska. Tråkigt, men det måste juh ändå göras. Bror har fixat spotify till min dator, jag fattade inte hur man gjorde så han hjlpte mig, tack!!^ Har/ håller på att föra över bilder till ett USB för jag ska föra över bilder till min nya dator nu. Så det kankse kommer en gammal bild, lite då&då. Men nu hinner jag inte blogga mera för nu ska jag träna, ses & hörs!
Puss&kram din

13-09-09 10:38

Nu kom man hem från söötaste Michaela. Kom dit vid kanske 10 över 7 igår. Syrran skjusade mig på moppen dit. Men Mela & Ina hade inte kommit än. Så Elin ropade på mig, så jag gick dit. Astrid var också där. Vi gjorde inte så mycket då, men efter ett tag kom Mela & Ina. Vi snackade en stund, sen bäddade vi, haha. Mela & jag gick ner. Vi flummade lite och så, hahah. Vi mosade en kokosboll i ansiktet på varann, haha. Mela är bara för gullig. Sen gick vi upp till dom andra och snackade lite. Mela, jag & Astrid gick ner och sminkade oss & hade seriöst super flummm.^ Men dom två andra där upp, var jätte tråkiga för dom blev inte rädda, haha. Men vi hade iallafall, superkul!!^ Vi gick upp till dom och frågade om dom ville vara med, men det ville dom inte. Men Jag, Mela & astrid gick ner igen, och tog på oss raklödder som näsa, haka, hahaha, vilket flumm!^ Snackade lite, Medans vi hade sminkat oss hade Elin & Kristina ringt alla möjliga, haha. Men vi kanske somnade vid 2, för Michaela & Elin skulle ha gympa idag, så dom åkte halv 9. Astrid följde med för hon skulle också in till stan. Kristina & jag blev kvar hemma hos Mela. Men sen kom Inas pap, och hämtade oss, han skjutsade hem mig, super snäll. Men nu sitter jag häroch kollar på tv. Kanske blir en liten kvällsblogg. 

BILDERNA
fick bli två(:

astrid & jag, xd

söötaste mela
Ha det bäst, puss&kram

12-09-09 16:38

Hejsan alla svettiga läsare!!
Nu sitter man med Linnéa här framför datorn. Hobn sov hos mig från igår, vi var supertrötta igår så vi somnade ganska tidigt, men aja. Idag har vi varit duktiga, vi gick på morgonen, och nu har vi kollat på videoklipp på youtube. Nu snart ska hon åka hem, eller hon ska åka hem när söta lilla Michaela ringer mig.För jag ska åka till henne då, ska vara med Elin, Kristina & Michaela då. Så det kommer bli kul!!^ Men nu ska Linnéa & jag hitta på nåt kul. Bloggar mera imoron , när jag kommer hem. Pusshej på alla, kram

11-09-09 19:48

Idag har det varit en precis lika dan dag, som alla andra dagar. Men nu bara idag tänkte jag inte att det var fredag, sen kom jag på att, det är juh fredag. Så himla härligt! Hade prov idag sista lektionen, det gick sädar, Jag fuskade faktiskt inte. (första gången) Gick till uppis & satt där en stund, men några, haha. Alla i 7:an på folkungaskolan i Linköping är dom osocialaste som finns, haha. Aja, sen skjutsade jag Freedrikan till priso, hon skulle träffa sin syrra & mamma där. Jag gick till min mam som jobbar mitt emot där. Så jag gick dit, sen hämtade vi upp Linnéa vi bibblan. Linnéa hängde med mig sen hem, & vi har mest suttit vid darton, men har också gått i kanske en timme.


Nu ska vi äta, ha det bästa alla puss från

lever i min egna lilla dröm^

ååh, jag blir super lycklig, när jag ser på dig. Du bara står där, helt underbar. Din lilla sööta gullunge. Du gör så att jag kan skratta, du gör så jag blir lycklig, du förändrade mitt liv. Nu kan jag aldrig bli ledsen igen, inte när du står på min sida. ♥



puss på alla kramar från


Hejjsan alla bloggläsare!!(:

Jag skrev en lång text, men den bara raderases, suck! Men jag kan skriva en liten kortfattad, "text" om dagen idag.

Hade sovmorgon till halv 10, (älskar onsdagar).
Sen SO, lunchen, var faktiskt inte så äcklig idag, den var okej.
Idrott, Julia & jag kom försent till ryd, men var ändå först i våran klass, haha.
Julia & jag är bäst på att origentera!
Sen tillbaka till skolan, missade hela mentorstiden, (den var bara 20 minuter) har äntilgen fått våra busskort, hurra!
Slutade 20 över 1 idag, sen till toan med Julia & sminkade sig 1 timme. Sen till stan & träffa Marcus. Gick runt& snackade lite. Sen träffade man Hampus, längesen!^
Johanna & John kom sen. Fredrika cyklade förbi också.
Sen skulle man till ikano, med mamma & syrran, för vi skulle hämta min efter längtade dator, haha.
Hem, sen till ulrika marken med mamma.
Nu sitter man här, men sin älskade dator, och lyssnar på musik.
Det är bara läxan som stör, ska ha prov till fredag. ;S

Har inga bilder på datorn än. Men det kommer, lovar!!^ Men så länge får alla stå ut med, andra bilder! ;D
Puss på alla,

Några bilder på "uuh" innan Ljungsbro Marknad^♥


Min sööta Julia sjunger^<3

Min sööta Livia, är bara för sööt^<3

Hahaha, & en bild på mig då(:

Livia & jag^<3

Finaste Julia sjunger som hon ser ut!^<3

Söötaste Livia igen^<3

Lilla jag(:

Julzzan & Emzzan får avsluta bilderna^<3


- bonde(:

Heejsan, alla bloggläsare!

Har varit lite dålig på att uppdatera bloggen, men det ska bli ändring på. Igår blev det en "bonne" dag, haha. Vaknade ganska skapligt, gick till tv:n satt där en stund och kollade på massa konstigheter. Sen skulle mam & pap åka till någon kvarn i närheten, jag hade inget annat för mig, så jag följde med. Det var faktiskt ganska kul, för ´vi har juh en gammal kvarn hemma, så det var faktiskt lite kul att se hur den fungeade. (: Sen skulle vi åka hem, men eftersom det var någon traktordag i Gammalkil (där jag bor) så åkte vi dit. Träffade Josefin Danielsson, Livias brorsa, & Lovisa Wennerholm där. Kollade på något "traktorrace", haha det var min lilla bonnigadag. (: Idag, har man inte gjort något annat än städat. Tråkigaste som finns, haha. Aja, det måste juh också göras.

Bra nyheter: Jag ska äntligen få min efterlängtde dator, imorgon.
Dåliga nyheter: Har inte hittat någon tv än.

Nu hinner jag inte skriva mera, kanske blir lite kvällsblogg också, får se. (:
Ha det bäst, kjam din

school :)

Nu har man gått i skolan ett tag och jag börjar faktiskt gilla min klass mera & mera för varje dag. Fast jag saknar stort tiden i 6:an! Jag och Fredrika satt idag efter skolan och pratade om minnen från den tiden, fick nästan tårar i ögonen. + att vi sjöng en låt på kören idag som vi sjöng i 6:an, fan vilka minnen som kom upp. Men man får se framåt isället.:) Kollade på film på SO idag, fan super rolig, haha piggy. Ska bli bättre på att blogga, har varit lite borta från bloggandet nu. Men lovar er att jag ska blogga massor dom veckor som kommer, ska försöka iallafall.


 Allt från mig just nu, ha det BÄSTA!! Puss din

RSS 2.0