nu såå..(:

Nu har jag gjort klart lussekissarna, skönt.(: Eller asså det gick inte så bra för mig, tihii.
Nu tänkte jag mysa & rysa utan bild, tihii.

Mys: åååh, det är såå himla mysigt när julen är här, jag vill ha julafton, nu,nu,nu. Kunna gå på stam med kompisar och äta på café, och köpa julklappar.

Rys: När alla ska härmas, hela tiden. Asså man kan juh tänka att dom tycker det är en bra idé, eller att det var fina kläder. Men det blir tråkigt i längden. (:

Jag ska nog dricka lite glögg och chilla med tv & kisse.(YY)
Bloggar imon. Pusss & Kjjam^^ diin


en liten bil, för att det vaa tusen år sen, tihii(: <3

tihii^^

Jaaa, nu har jag nyss duschat och ska baka mera lussekatterl, (YY) ^^ Fast mamma & jag bakade lite förut med men det var papppas, (gluten). Sen har jag tränat lite med mamma, det blev 7,5 km. Kännde bra när jag fick hoppa in i duschen, tihii. Har inte gjort den dära mys&rys saken, SÄMST, x)) Men jag har ingen fatasi, tihii:D


Inte min lussekisse, våra blev mycket snyggare, SÅKLART, tihii^^<3
Nu kan jag inte blogga mera, men vi hörs nog imorgon era sööööötnosar^^ kysss diiin

första advent:)

Idag är det första advent. Jag vaknade ganska tidigt och såg att det var dimma ute. Jag kunde inte somna om, så jag gick upp och gjorde frukost till mamma & pappa, syss var inte hemma. Julstämning i huset, åååh vad mysigt. Fick super söta sms idag också. Blir sååå himla lycklig av julen ass.^^


Puss & Kram diin

ååååh, hahah^^

asså seriöst jag har ingen fantasi till den dära saken jag ska göra. Jag har försökt 10000ggr, men det går intee. Åååh kan ínte någpn hjälpa mig?^^
kysss era söötnosar^^ diiin


meeelaa^^

Vaa hos söötaste mela & alva igår, hos mela. Vi gjorde massor kollade på 5 filmer.(YY) Sen snackade vi massor!!^^ tihii, jag har tyvär inga bilder. Men det var superkul. Sen en stund kom elin, saknade astrid & linn till oss, men vi skulle äta så dom skulle gå sen. Måste göras om, tihii!^^

Men nu sitter jag och har nyss tjänat 50 på att städa "pappas bod", tihii. Och han hade köpt lotter, och jag vann såklart 60.^ Men nu så tänkte jag att jag skulle blogga lite. Tihii, hann inte med att göra den dära myser&ryser sakn, så kanske gör den nu. Vi får se. Annars så kanske jag bloggar mera sen ikväll.

ÄR FÖRSTA ADVENT IMORGON. ÅÅÅH VAD JAG LÄNGTAR TILL JULEN, JAG TROR JAG ALDRIG HAR LÄÄNGTAT SÅÅÅ MYCKET TILL JULEN SOM NU. ^^

Önskelista har jag till&med gjort, x)) Sen ska jag och fresssh ha en julkalender i vårat skåp. Men nu ska jag sluta skriva för jag har ont i armen, x)) Fast jag har inte tagit spruta, hahahahhaha.^^

Har ingen bild just nu, men ni får överleva.
Puss & stor kram diin

viinter^^

Heeejsan era sööötisar!!^^

Asså kom på att på söndag är det 1advent. Ååh, som vuxna säger "tiden går verkligen snabbt". Asså snart är det lucia och nu måste man juh börja köpa alla julklappar. Mysig i lkpg, med "viinterljus" eller vad det heter. (:

Men nu hinner jag ine blogga mera. Bloggar kanske imorgon, om jag inte ska bort, som är troligt att jag ska. Men då bloggar jag på lördag istället. Ni får ha det så bra så längee.

Kyss my bby´s^^ diin


ALLA KAN ALLA SLUTA?:O

Asså kan inte alla bara sluta med den dära videon som jag & elin gjorde för hunra år? :O Asså vi var verkligen INTE seriösa,(: Men snälla alla bara sluta(: tihii, puss<3

hemma igen(: (YY)

Nu är jag hemma igen. Har ätit och sitter nu och kollar på tv, med glögg & pepparkakor. Ååh, det är supermysigt.^^ tihii. Tänkte att jag skulle blogga lite. Har varit på stan, som jag skrev i förra inlägget.
Köpte lite, gött och fikade.^^ Men nu hinner jag inte blogga mera.
Puss på er söötnosar. Kram diin


stan, med mamma^^

Snart ska jag på stan med mamma, KUL. Vi ska fixa ett bankkonto till mig, och fika lite på stan, mysigt! Sen har vi inte bestämt mera. Men det ska bli mysigt!!(YY) ^^
Innan vi åker tänkte jag att jag skulle fixa en hiss&diss variant, fats istället, heter det myse&ryser, det var fresssh & eme som kom på det. Vi är bara bäst!^^ Tihii, men ska fixa den nu. Så vi får ae om jag hinner blogg innan jag åker. Men annars hörs vi ikväll.

Ha det bra. Puss&Kram diin

hemma, igen med dååliga nyheter, ;S

Hemma från Fressan. Vi har haft det superkul! Tråkigt bara att dagen inte var längre. Men finns juh flera dagar på året. (YY) Kom nyss hem, har bara ätit innan jag satte mig här och tänkte blogga lite. Men vi har verkligen haft det sköjjj. Jag orkar inte berätta om allt vi gjort, för det skulkle ta ett tag. Men jag hjälpte henne med hennes blogg. Så ni söötnosar där ute får kolla den. http://freessss.blogg.se.

Men dom dååliga nyheterna är att jag får inte ta svininfluensa saken, för jag tog en spruta idag, och dp sa hon som tog den att jag inte fick ta sviin saken på 2 veckor, så är livet, x))

Fick låna en mysigliten tröja av fressan, (YY) Vi kom också på att Fresan kommer växa om mig. Men kanske, hahaha, shiiit, vaad konstigt asså, x)) men ska chilla nuee. Så ni får haa det bra. Ska dricka lite varm kaffe. myys, myyys<3

bild på mig, när jag har fresssh tröööja^^


Puss & Kram diin

fressssh(:

Sitter nu hos bästaste Fredrika:) Vi ska snart dra in till stan. Men nu sks jag hjälpa henne med hennes blogg. Så kolla hennes blogg också. Världens bästa fredrika!!^^. Men så vi ses ikväll då. Jag bloggar mera ikväll.
Puss& Kram diin 

stääd idag, med jul musik, kan det bli mysigare?(:

Ååh, vaaad mysig, städar och har precis satt upp jul gardiner i hela huset. Det är såå himla mysigt. sen lyssnar jag på julmusik, det är super mysigt. Blev inte att åka in till stan idag. Men jag lider inte. Det här är mycket bättre. (YY) Men ska nog fortsätta nu. Blir mera blogg ikväll. Så länge kan ni lyssna på en lite jul låt. Basshunter, (YY)

Men önska mig lyckatill, kysss alla söönosar, (: diin

musik & film (YY)

Har precis kollat på en film får se vad jag ska göra mera nuee.(: Kanske ska bli mera film.(YY) .:D Men annars ska jag nog inte göra så mycket. Men kommer blogga mera imordon som jag sa.
Pusssssss:)

dataaa nörd, :O

Asså shiit, jag hsr seriöst varit vid datorn hela dagen idag. Fast jag har roat mig ändå, här framför datorn. Men ska nog mysa lite med familjen idag. Det kan också vara mysigt ibland. Får se vad jag gör imorgon har inga planer. Men ska vara med underbarlingen & älskade fressh dåh,^ LÄNGTAR!!^ Det är tyyp "studie" dagar på tisdag & onsdag. Sen på onsdagen ska jag vara med johanna. Ååh, kulkul.^ Men nu blir det mys med familj.(Y)

Hittade lite gamla bilder(: <3


'
vaa nte alla bilder, men det funkar tyyp nte att läaa in bilder mera, :O
Men kommer mera någon anna gång.(:
Puss&Kjjam diin

lördagen = chill(:

Jaa, som alla märkt har jag inte varit alls mycket blogg sugen och så. För jag har haft fullt upp, eller ingen lust att blogga. Men nu ska jag bara vara hemma idag så tänkte att jag kunde blogga lite då. Var med johanna från igår till idag. Men hon drog tidigt idag för att hon skulle till sin tennis. =) Hade ingen lust att åka in till stan idag, så jag tänkte att det skulle vara lite skönt att vara lite hemma. Kanske blir att åka in till stan imorgon, får se.(: Ska nog göra läxor idag, för jag har inget liv. x) Men hittade en bild från syrrans blogg. :) Men bloggar mera ikväll.(:


sommar, jag saknar<3

Puss&Kjjam din

lördag 14/11

Det är juh verkligen snart jul. ååh, kan det inte bara bli det nu, och kallare så att snön stannar på marken?(:

Idag har det varit en chill dag. Har städat pappas lilla hus, och tjänade pengar.(: Sen så har jag inte gjort alls mycket annat. Nu är det paus men jag kollar på film, med kära mamma&pappa, det var ett tag sen nu. Så det är lite mysigt.(: Men annars blir det vella att sitta och kolla på tv, resten av dagen, för jag har inte planerat att åka bort. Men nu börjar filmen igen, så ni får ha det så bra så ses vi, ikväll, eller imorgon.

Haa det bra mina söötnosar, Puss&Kram diin

förlååt(:

Hahaha, jag har haft så mycket att göra att jag inte har haft tid med att blogga. Har haft två prov i veckan. Men det gick bra på matten. Fick 39 av 40, ;O Så det gick bra. Men biologin gick dåe sämre. Men det rullar på, haha. Igår var jag och underbaraste Julia på bio. Vi såg 2012, den var asbra!!^ Om du inte har sett den måste du se den. JUst nu tittar jag på tv. Fast det är inget bra. Men vet inte riktigt än vad jag ska göra idag, men bloggar nog lite mera idag. Så ni får ha det såå bra, sålänge. (:

Blev en liten bild, för att jag inte har  haft det på ett tag.(:

men jaa, den är lite cepee,tihii(: ♥

Men ni får ha det såå bra, sen sen bloggen,^
Puss&Kram din

sjuk,"/

Jag är sjuk, inte kul. Har ont i huvudet och halsen. Men kunde noggå till skolan om jag ville men jag täkte att jag orkade inte, sen hade jag inte gjort läxan. Så jag stannande hemma. Men kan bara ligga i soffan. För när jag går så får jag ont i huvudet. Disco i skolan idg, kan juh inte gåe, för jag har ont i huvudet som sagt. JAG SOM SKULLE VARA MED JOHANNA!!;O Ajaa, får bli en annan gång. Men nu tittar jag på tv, och är inne på datorn, kankse inte bloggar såmcket idag ändå. Men vi får se.



PUSSS&KJAAM din

onsdagen^

Jaa, idag är det onsdag. Fick inte ha sovmorgon som vanligt, för vi skulkle ha "brandövning" på morgonen. Men det var ändå ganska slappt och okejj kul.(: Sen SO lektion, lunch och sen idrott. Haha och sista lektionen var mentorstid, och den är 20 minuter och på hela den lektionen skulle vi sudda våra skåp. För något skulle komma till skolan. Men sen till stan med mamma.
För jag skulle få tillbaka min STORT saknade dator. Så nu skriver jag på den istället. Men köpte lite saker också,:    


*halsduk
*vantar
*mjukis brallor
*linne
*mascara
*tights
*och lite smått & gott^

Så jag hann inte till träningen idag. Men ska följa med på mammas gympa. Alla säger att den är jätte jobbig, men vi får se om den är det. PUSS&KJJAM din

  


sööndag,= en dag kvar av lovet

Jaa, nu är det en dag kvar av lovet. Eller inte äns en dag kvar, för hela den hära dagen har juh gått nu. Men ska iallafall gå och lägga mig ganska tidigt idag för annars kommer jag vara jätte trött imorgon. Idag har jag inte alls gjort mycket. Läxor har jag iallafall gjort, skulle ientligen ut och springa tyyp nu, eller lite tidigare på dagen. Men det tyckte inte miin mamma att jag skulle göra för att jag har varit tyyp sjuk, fast det har jag inte. Bara haft ont i halsen, & huvet lite. Men iallafall, nu ska jag köra lite styrka istället. Så vi hörs bloggen.
Pusss&Kjjam diin

RSS 2.0