öland =D

I fredas kom man hem från öland, det har varit jätte kul. Åkte på lördagen för en vecka sen. Nu berättar jag allt från början, fast inte allt i detalj. Åkte till kusinerna först, Johanna, Robin & Rasmus.

När man kom till kusinerna, gjorde man inte så mycket förutom att, "leka" tyyp vinken, femton, det va kul. Var uppe till kanske två, den dagen sen på morgonen blev man väckt av sin minsta kusin som är åtta år, hon hoppade på mig & skrek, vid kanske åtta. Sen duschade man & fixa sig, för vi skulle åka till en fyr, som heter långe jan. Gick runt lite där & sen fikade vi, & kollade på vattnet, där fanns det några knubbsälar tror jag det var. På vägen hem gick vi in i en skog & såg hjortar. Hem till kusinerna igen. Där gjorde vi samma sak som dagen innan & somnade vid kanske halv två, blev väckt av min lilla kusin igen,haha.
 
På måndagen åkte jag, min syster, mamma & pappa, till våran camping. Jag och min syster skulle sova med dom i våran löpar klubb. Gjorde inte så mycket mera sen när dom andra hade kommit. 

Tisdagen hände det inte heller mycket vi tränade åp morgonen sen, lite på stan & på kvällen kollade vi på victoriadagen, men artister & lite annat, när det var slut gick vi och åt på en resturang.

På onsdagen var det tävling, jag var super nervös. Kom 7:a av 31 , hede tiden 7.58,6 & sprang 2km, jag var yngst, & det var 3 stycken 96 innan mig. Men jag blev inte nöjd. Sen åt man igen på stan, tjockisar vi är, haha.

På torsdagen åkte Gunnar &  Eddie hem. Resten som var jag, Angelica, Jimmy, Alex & tränaren, Micke, åkte till ölands djurpark. Det var super kul, haha. (orkar inte berätta allt) På kvällen när vi kom hem från djurparken satt Emelie, Angelica, Jimmy & Alex & snackade lite tills klockan var halv två, då gick vi och la oss, för vi skulle träna.

På fredag morgonen skulle vi träna, men Jimmy & Alex sov, haha. Angelica & jag började städa, för det blev ingen träning då. Angelica & jag skulle åka med mamma & pappa hem. När vi var klara gick vi ner till stan och där köpte jag & min kära syster en tröja, som vi köpte tillsammans, vi fick den av mamma. Jag hittade också ett par shorts, som mamma betalade. Storasystern & lillasystern köpte brillzz också, som pappa betalade. Åt sen glass med mamma, pappa, & syster.

Tack så mycket för allt jag fick & tack för en rolig vecka!  

Bild bomb från veckan! =D

fyren, långe jan

vattnet, jag tyckte det var fint

syrran, som sminkar sig

alla hade minst 3 stycken skor

haha,! x)

lilla jag^^

vicoriadagen(:

har inte mer bilder på datorn, så det här fick bli den sista, en bild på mig & mina brillzz =D

Kram din eme!<3

heeej :D

Idag var jag på stan med saknade underbarlingen johanna, & vi träffades på rese, när jag kom med tåget. Haha, jag hoppade på henne bakifrån, xd. Sen gick vi till min mammas jobb, för jag skulle få mina pengar & en liten väska, haha. Sen tog vi en buss till tornby, & där  mötte vi adam, och vi gjorde seriöst inget, haha. Sen gick vi runt och gjorde inget, men till slut åt vi på donken i ikano, haha & där satt man och åt & garvade åt alla, haha. Tog bussen in till stan & där så gjorde vi lite annat som att garva ihjäl sig, hahahahahahahahaha, underbaraste dagen på länge, men mitt i allt, ser man eliin & ebba gå, det var länge sen. ååh, va det va kul att träffa dom! Snackade med saknade fredrika i telefon, på first aid, haha! Mycket, mycket, rolig dag med er! ^.^) ´ kyss&kraam, din eme<3


                                                adam xd  <3

heejsan :D



Idag har man inte gjort så mycket vaknade vid 9 & då gick manupp & städade lite sen åt man frukost, för jag kan inte sova mera. Sen latade man sig, med fixa bild på datorna & tv. Sen blev det att laga mat, till pap & mig. Pap skjutsade mig till vikingstad sen´, fick ta tåget in till stan. På stan gjorde man seriöst inget, ingen rolig person var på stan, suck. Köpte inget, fast hittade lite saker ändå. Sen kom mam & vi åkte till löpkliniklen & där hittade jag ett par löparskor. Dom var okej. Till onoff, skulle titta på en dator, till mig, fast hittade ingen, suck, får bli en annan dag. Till valla, vid minigolfen, där spelade jag & systern & några till från löpningen, det gick inte bra för mig, haha.  Åt sen också med dom, & det bästa var att " akele " bjöd på allt. Nu väntar man på att johannapetersson ska ringa mig. kyss & kram^^<3


småland

Åkte till småland på måndagen, va med neahh & zara då. Kul, kul att se dom, det var länge sen. Vi möttes på skolgården, sen gick va till ica, & där köpte man glass, gött!´Sen gick vi hem till neah & hämtade badkläder. Sen till zara & hon hämtade sitt, sen cyklade vi till lillesjö. Skitvarmt vattnet var!^^ Sen badade vi ett tag, sen var klockan 10 så vi drog tillbaka till törnvalls. 
På tisdagen åkte man till sin släkting som fyllde 70år, det var skita tråkigt, haha.
Sen på onsdagen mötte man zara vid törnvalls & vi åkte till sjön, härligt det var. Badade en stund, sen skulle man hem igen.
Sen på tosdagen åkte jag,momo & mofa till maren vi badade där & solade. Sen ringde neah, så då blev det att träffa dom. Vi åkte igen till lillesjö, gött, det va. Sen skulle zara till stallet och neah & jag följde med.  Största hästarna, haha!

LYCKADE DAGAR, MED ER, SAKNAR ER & ÄLSKAR ER! <3


                                       oseriös bild ;P <3


                               haha, där kommer henke, xd

RSS 2.0